karly

Laatste kaarten hilarische Glamourbingo

Nog ruim 1 week en dan is het eindelijk zover: voor de vierde keer in successie worden er dan Familiedagen georganiseerd binnen onze mooie vereniging. Dit jaar zijn die op woensdag 27, donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 juni! Wij hopen op een nog groter succes dan vorig jaar, met dit jaar voor de vrouwen weer een Glamourbingo, en niet zo maar eentje maar een HILARISCHE Glamourbingo!

Het beloofd weer een waar spektakel te worden, een avond vol gezelligheid en vooral plezier! Hieronder vind u de informatie over de kaartverkoop:
– Er zijn 175 toegangskaarten beschikbaar
– Start kaartverkoop: vanaf nu
– Kaarten zijn te bestellen door een mail te sturen naar arjanbakkenes@hotmail.com
– We gebruiken het ‘wie het eerst komt, wie heet eerst maalt’ principe
– Max. 10 kaarten per persoon
– Kaarten kosten € 35,- per stuk. 
– Kaarten moeten na ontvangst van een bevestigingsmail worden betaald en afgehaald op een nader te bepalen tijdstip in de kantine van Rijnsburgse Boys (informatie volgt later)!
De avond vindt zoals gebruikelijk plaats in het prachtig versierde Sponsorhome en de deuren daarvan gaan vrijdag 29 juni om 19.00 uur open. De avond duurt tot ongeveer 22.30 uur en daarna gaat het feest verder in de kantine!
De prijzen bestaan voornamelijk uit dagjes of weekenden weg in binnen- en buitenland, zoals weekend- en stedentrips voor 2-4 personen naar een hoofdstad naar keuze. Of wat dacht je van heerlijke verwen arrangementen met keuze uit resorts in binnen- en buitenland!
Voorkom teleurstellingen en zorg dat u erbij bent!!
Dit jaar werken we niet met een zaalindeling, waar je wilt gaan zitten bepaal je dus zelf, alleen de VIP tafels zijn vooraf bepaald.
Met vriendelijke groet,
Familiedagencommissie