outhands

Jubileumboek

Eén van de hoogtepunten van het jubileumjaar – ter ere van het 75-jarig bestaan van Rijnsburgse Boys – is de presentatie van het jubileumboek. In september 2003 is een team van vier mensen (één projectleider, één informatiespecialist en twee journalisten) gestart met dit grote project. In de twee jaar die inmiddels zijn verstreken, is er hard gewerkt aan de totstandkoming van een boek over de 75-jarige geschiedenis van Rijnsburgse Boys.

Het jubileumboek bestaat uit 216 pagina’s en neemt de lezer mee op een unieke reis door het verleden  van de Rijnsburgse voetbalvereniging. Aan de hand van levendige verhalen, gedetailleerd cijfermateriaal en veel nooit eerder vertoonde foto’s wordt de historie van Rijnsburgse Boys geschetst. Het boek bevat echter veel meer informatie, maar dat wordt nog niet verklapt.

Het grafische gedeelte van het jubileumboek is op donderdag 18 augustus 2005 afgerond. In de week van 22 tot 25 augustus 2005 wordt het jubileumboek gedrukt en vervolgens ingebonden. Op zaterdag 24 september 2005, voorafgaand aan de wedstrijd Rijnsburgse Boys – ARC, wordt het jubileumboek officieel gepresenteerd. Ieder lid van Rijnsburgse Boys ontvangt een gratis exemplaar (per huisgezin één boek). Daarnaast zal het boek te koop zijn voor € 20,–. De verkoopadressen worden nog bekendgemaakt. Meer informatie over het jubileumboek wordt de komende maand aan u verstrekt via de website van Rijnsburgse Boys en de regionale media.