outhands

Jubileumboek ’75 jaar Rijnsburgse Boys’ bijna gereed

Het jubileumboek ’75 jaar Rijnsburgse Boys’ is vorige week en deze week gedrukt bij Drukkerij De Zuid. Deze en komende week wordt het boek ingebonden.

Gratis voor leden van Rijnsburgse Boys
Op zaterdag 24 september 2005 wordt het boek voor de wedstrijd Rijnsburgse Boys – ARC officieel gepresenteerd. Ieder lid (spelend of niet-spelend) van Rijnsburgse Boys krijgt een gratis exemplaar van het 216-pagina’s tellend boek. Het boek is voorzien van een harde kaft, bevat veel foto’s en portretten van bekende mensen binnen de club en beschrijft de gehele geschiedenis van Rijnsburgse Boys van 1930 tot 2005. Alle facetten van de vereniging komen in het boek aan de orde. Per huisgezin zal er  één boek worden verstrekt. Het boek zal bij de leden aan huis worden bezorgd.

Verkoopadressen
Na afloop van de wedstrijd Rijnsburgse Boys – ARC wordt het boek te koop aangeboden voor niet-leden. Het boek wordt ook te koop aangeboden bij boekhandel Noordermeer in Rijnsburg, boekhandel Van den Berg in Katwijk en in de sportzaak van Huug Aandewiel in Rijnsburg. Het boek kost € 20,–.

Meer informatie over het jubileumboek wordt de komende weken via de regionale media en via de website van Rijnsburgse Boys verstrekt.