outhands

Joost Kuhlmann keert terug bij Rijnsburgse Boys

 Vandaag is officieel bekend geworden dat Joost Kuhlmann volgend seizoen terugkeert bij Rijnsburgse Boys. Kuhlmann maakte na het seizoen 2006-2007 de overstap van Rijnsburgse Boys naar IJsselmeervogels. Hoewel de 26-jarige spits nog een doorlopend contract had bij IJsselmeervogels  heeft de aanvaller te kennen gegeven na dit seizoen bij de Spakenburgse ploeg te willen vertrekken. Dat de in Rijnsburg enorm populaire Kuhlmann terugkeert bij de club waar hij zo gewaardeerd werd en grote successen vierde, zal als muziek in de oren klinken van de Rijnsburgse Boys-supporters.

In het seizoen 2003-2004 maakte Kuhlmann de overstap van HBC naar Rijnsburgse Boys. In het geelzwarte shirt werd hij met de Rijnsburgse club afdelingskampioen van de Hoofdklasse A in het seizoen 2005-2006 en 2006-2007. Kuhlmann maakte in de vier seizoenen dat hij voor Rijnsburgse Boys actief was 22 competitiedoelpunten. Met zijn sterke lichaam wist de balvaste spits vaak als bliksemafleider te fungeren voor zijn ploeggenoten die daar dankbaar van konden profiteren.

We hopen binnenkort een reactie van Joost Kuhlmann over zijn opvallende terugkeer naar Rijnsburgse Boys, op deze site te plaatsen.