karly

Jongste jeugd voetbalt altijd bij Rijnsburgse Boys

Het lopende seizoen is nog niet ten einde, maar we zijn alweer druk bezig met het seizoen 2021-2022. Wie moet een leeftijdsgroep hoger? Wie juist lager? Wie gaat er (graag) door? Wie liever niet? Kortom; veel afwegingen moeten nu al worden gemaakt.
Wat we zeker weten is dat het bij de Uitjes (4-5 jaar) en de Mini-F (6-7 jaar) het afgelopen seizoen weer lekker druk is geweest. En dat het daarom komend seizoen net zo druk of nog drukker zal gaan worden. Zou je wel eens willen weten of jullie zoon en/of dochter voetballen leuk vind? Kom het dan gewoon eens proberen! Zorg dat ze ‘sportkleren’ aan hebben en kom op woensdagmiddag en zaterdagmorgen kijken hoe leuk het is! Beter te vroeg dan te laat en misschien vinden de kinderen het zó leuk, dat ze zich direct inschrijven voor het komende seizoen! En dan mogen ze de rest van dit seizoen ook gewoon mee doen!

Voor de Uitjes (4-5 jarigen) is het op woensdagmiddag van 16.30uur tot 17.30uur en op zaterdagochtend van 09.00uur tot 10.00uur
Voor de Mini-F (6-7 jarigen) is het op op woensdagmiddag van 17.30uur tot 18.30uur en op zaterdagochtend van 10.00uur tot 11.00uur.
Helaas mogen ouders (nog) niet langs het veld staan, maar daarom spelen ze op veld 8. Dit is het veld direct naast de parkeerplaats, dus daar vandaan kan men alles zien. Ook dat is goed geregeld bij Rijnsburgse Boys
Dus tot ziens bij de Mini-F en de Uitjes. Uien zijn en blijven de beste!
Namens de organisatie