Bram van Egmond

Jongeneelen, Goeman en Hudepohl langer op Middelmors

Donderdag 3 november hebben middenvelder Wesley Goeman en de aanvallers Jeffrey Jongeneelen en Max Hudepohl hun contract bij Rijnsburgse Boys met twee jaar verlengd. Dat goede nieuws onderstreepten de drie spelers afgelopen zaterdag met de nu al legendarische 7-1 overwinning tegen Quick Boys.
contractverlenging
Eerste seizoen bij Rijnsburg
De drie spelers zijn aan hun eerste seizoen in het geelzwart bezig. Wesley Goeman (25) kwam deze zomer over van topklasser (nu derdedivisionist) Scheveningen, waar hij vier seizoenen speelde. Jeffrey Jongeneelen (27) verruilde na vijf seizoenen het oranjezwart van toen nog topklasser Katwijk voor het geelzwarte shirt. En Max Hudepohl (20) – de jongste speler in de selectie van trainer Pieter Mulders – brak vorig seizoen door bij het Haagse Quick in de zondagse hoofdklasse. Ook bij Rijnsburgse Boys veroverde hij snel een basisplaats als vleugelspits.
Selectie seizoen 2017-2018
Met de contractverlenging zijn de eerste spelers voor seizoen 2017-2018 vastgelegd. Ook Joël Tillema, Jordy Strooker en aanvoerder Donny Verdam zijn volgend seizoen op sportpark Middelmors actief. Zij ondertekenden eerder dit jaar een tweejarig contract.