Jong Rijnsburgse Boys verliest van Jong Quick Boys

In een aantrekkelijke wedstrijd verloor Jong Rijnsburgse Boys onverdiend met 2-1 van Jong Quick Boys.

Vooral in de eerste helft speelde het elftal onder leiding van Dick Heemskerk, Chris Hogewoning, Wim Driebergen, ass. scheidsrechter Henk Ravensbergen en verzorger Henk Bakker een puike partij op het prima hoofdveld van Quick Boys. Het elftal, dat was samengesteld uit spelers van Rijnsburgse Boys 2, 3 en A1, kreeg meer dan voldoende doelrijpe kansen om minstens 3 keer te scoren, maar het bleef 0-0. In de rust vonden er enkele spelerswisselingen plaats, waardoor de ploeg aan elkaar moest wennen. Het kwam onder druk te staan en Quick Boys kon in het eerste kwartier na rust  daardoor 2x scoren. Daarna kreeg Rijnsburgse Boys weer grip op de wedstrijd, maar ondanks de ook toen weer gecreeerde kansen kwam Jong Rijnsburgse Boys niet verder dan één doelpunt van Niels van Egmond.

Samengevat: een prima wedstrijd met een onverdiende nederlaag als uitslag. Maar wel een wedstrijd die volledig voldeed aan het doel van de wedstrijden van Jong Rijnsburgse Boys, nl een bijdrage leveren aan de opleiding van jonge spelers.