secretariaat

Jong Rijnsburgse Boys verliest met 0-3

Jong Rijnsburgse Boys heeft dinsdagavond met 0-3 verloren van Jong Koninklijke HFC, in een vriendschappelijke wedstrijd waarin de bezoekers vooral in de tweede helft het verschil maakten.
In de eerste helft kon Rijnsburgse Boys nog redelijk mee komen met de tegenstander uit Haarlem. Jong Rijnsburgse Boys bestond uit een combinatie van spelers uit de selecties van RBB 1, RBB 2 en RBB JO19-1. Tegenover grote kansen voor Roy van Leeuwen en Cas Knoester vlak voor rust, stond een schot voorlangs en een schot op de paal van Koninklijke HFC. In een nog enigszins gelijk opgaande eerste helft, maakte Koninklijke HFC nog voor rust wel de eerste treffer, zij het na een vermeende overtreding op Roderick Gielisse.
In de tweede helft een heel ander spelbeeld, waarbij Jong Rijnsburgse Boys niet opgewassen was tegen de gedreven gasten. Dat Rijnsburgse Boys op twintig minuten na rust op een 0-3 achterstand stond, was dan ook terecht. Wanneer Koninklijke HFC iets zorgvuldiger met de kansen was omgegaan, had dit nog wel hoger kunnen uitvallen. In het restant van de wedstrijd zakte het tempo wat terug, mede in de hand gewerkt door de aan het wisselen geslagen trainers van beide ploegen. Eindstand werd derhalve 0-3.
De volgende wedstrijd die voor Jong Rijnsburgse Boys in de planning staat is op dinsdag 18 oktober, wederom thuis op Middelmors, tegen Jong ARC uit Alphen aan den Rijn.