Jong FC Lisse – Jong Rijnsburgse Boys 3-3 gelijk

De wedstrijd Jong FC Lisse – Jong Rijnsburgse Boys op dinsdagavond 1 November is geeindigd in een 3-3 gelijkspel, en daar mochten de Rijnsburgers blij mee zijn, want pas enkele minuten voor het einde scoorde Niels Hogewoning de gelijkmaker uit een penalty. Over de gehele wedstrijd gezien was Rijnsburgse Boys beter en sterker, met uitzondering wellicht van een 20-tal minuten in de eerste helft toen FC Lisse de leiding genomen had. Nadat Peter Freke uit een prima genomen vrije trap de gelijkmaker scoorde ging het weer beter met de ploeg die dit keer onder leiding stond van Jaco van Staalduinen. Slecht verdedigingswerk stelde FC Lisse in staat om opnieuw een voorsprong te nemen, maar een prima individuele actie van Selmo Kurbegovic bracht de 2-2 op het scorebord. Voor de 3e keer nam FC Lisse de leiding, maar de eerder gememoreerde penalty leidde tot de (verdiende) eindstand.