JO13-3

JO13-3 bedankt Rijnsburgse Boys

Als winnaar van het team dat de meeste oudejaarsloten verkocht, mochten de spelers van Rijnsburgse Boys JO13-3 met de spelersbus van Rijnsburgse Boys 1 maandagavond jl. naar De Kuip! De prijs voor het verkopen van de meeste loten is namelijk met het hele team (en staf) naar een wedstrijd van het Nederlands Elftal.

De keuze voor hen viel op de wedstrijd, in het kader van de de EK-kwalificatie, tussen Nederland en Gibraltar. Om 19.00uur vertrok de bus met 13 spelers en 4 begeleiders naar Rotterdam. Om 20.00uur zaten ze op prachtige plekken, op de 1e ring iets schuin van het doel. Ze waren er klaar voor. Oranje gekleed zongen ze uit volle borst het Wilhelmus mee en gingen ze er eens goed voor zitten……

Qua doelpunten viel het dan een beetje tegen, maar ze hebben toch mooi 3x kunnen juichen. Om 23.30uur waren ze weer heelhuids terug op Middelmors en verdwenen ze moe, maar zeer voldaan, naar huis en naar bed.

Dank aan de commissie van de Oudejaarloterij van Rijnsburgse Boys en Koninklijke Beuk Touringcars voor deze prachtige ervaring.

Zo zie je maar: doe aan het eind van dit jaar extra je best om zoveel mogelijk loten te verkopen en wie weet ben je een hele ervaring rijker in 2024!