Oudejaarsloterij-commissie

JO11-1 verkoopt 5000 Oudejaarsloten

Eind oktober begint elk jaar de verkoop van Oudejaarsloten. Daar doen ook vele jeugdteams aan mee. En het team dat de meeste loten verkoopt, wint uiteindelijk een hele mooie prijs.

Het afgelopen jaar werden door de JO11-1 maar liefst 5000 (!!!) loten verkocht, dus met een opbrengst van 5000euro!

En gisteravond ontving dit team de bijbehorende prijs. In dit team zit ook Luc Vletter, die de meeste loten verkocht binnen dit team; nl. 2900 stuks en daarvoor ontving hij, uit handen van de Oudejaarsloterij-commissie, een prachtig tenue van Matthijs de Ligt. De favoriete speler van Luc Vletter.

Het hele team, inclusief trainers en leiders, gaat op vrijdagavond 10 juni met een touringcar naar Rotterdam. Daar speelt die avond namelijk het Nederlands Elftal in De Kuip, voor de Nations League, tegen Polen. En daar zijn zij dus allemaal bij!

Achterste rij v.l.n.r.: Ben Vletter, Hans van Egmond, Björn Slootweg, Huig den Hollander en Ad Hendriksen. Voorste rij v.l.n.r.: Jake de Bruin, Guido Vletter, Hans van Egmond, Rick van den Oever, Dani Driebergen, Rick Bakkenes en Mats van Beelen. Op de voorgrond Luc Vletter. Op deze foto ontbreken nog Hugo Postma en Bart van der Kwaak en trainer Gijs Slager

En zij gaan samen met de JO13-4 van het seizoen 2019-2020, die in dat jaar de meeste loten verkochten. Maar door alle perikelen is dat er nooit van gekomen, omdat het simpelweg niet mocht. Ook zij gaan met diezelfde touringcar mee en met in totaal ca. 30 personen gaat dat een mooi feestje worden!

Namens de Oudejaarsloterij-commissie nogmaals dank voor jullie hulp en heel veel plezier op vrijdag 10 juni