karly

JO-08 bedankt sponsoren

Zondag 29 april stond de wedstrijd ADO – PSV op het programma. Dit had de kampioenswedstrijd van PSV kunnen zijn, maar desalniettemin was het een fantastische belevenis!

Heel veel spelers van de JO-08 gingen, onder begeleiding van een aantal ouders, naar deze wedstrijd toe. Met een zeer luxe bus werden ze naar Den Haag gebracht en dat op zich was al een belevenis. Daar aangekomen werden de kaarten uitgedeeld en namen we plaats op onze plekken. Vlaggen werden uitgedeeld en de sfeer zat er prima in bij de iedereen.

Daarna een zeer vermakelijke wedstrijd gezien, die in 3-3 eindigde. en dus kon iedereen hier blij mee zijn. Voor de inwendige mens werd trouwens ook prima gezorgd. De jongens mochten zelfs nog even op het hoofdveld van ADO en zo’n kans krijg je niet snel, dus iedereen greep hem met beide handen aan!


Daarna weer veilig richting Rijnsburg gereden met de bus. Al met al een hele leuke middag gehad en allemaal blije gezichten. Bij deze willen we een aantal mensen bedanken, want zonder hun lukken dit soort tripjes nooit! Frans bedankt voor het regelen van de kaarten, Peter bedankt voor de organisatie ter plekke, de HKR bedankt voor de sponsoring en Richard van Delft van HBI (extra) bedankt voor het mogelijk maken van de bus. De jongens vonden het stuk-voor-stuk fantastisch!