Jaco Hogewoning

Jeugdtrainers ondertekenen contract voor volgend seizoen

Het seizoen 2014-2015 is nog niet ten einde maar inmiddels zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in volle gang. Donderdag 2 april hebben een aantal jeugd trainers voor het nieuwe seizoen hun contract ondertekent. De A1 zal net als dit seizoen getraind gaan worden door Ted Saunier. Ted zal ook verantwoordelijk worden voor alle selectie teams vanaf de A1 t/m de D2. Ook op onze B1 staat een vertrouwd gezicht want hier zal Berry Charite wederom de trainer van zijn. Hierbij zal hij geholpen worden door Christian Heemskerk. Op onze C1 komt een duo wat dit seizoen bij 2 andere teams actief is namelijk Leon van Delft en Kjeld van der Graaf. Met deze 4 trainers hebben we een eerste en belangrijke stap gezet richting het nieuwe seizoen.Naast deze trainers hebben we ook met enkele andere trainers een mondeling akkoord over het team dat zij gaan trainen volgend seizoen. Hieronder een overzicht van die teams en trainers:
D1 – Arthur van Noort en Frank Zuyderduyn
E2 – Robert Kabelaar en Mark Kabelaar
E3 – Tim van der Hoeven en Justin Koemans
E4 – Arie van Delft
F3 – Robin Frijns en Peter Kuyt
Helaas gaan ook enkele trainers ons verlaten. Naast onze hoofd opleidingen Arend Regeer gaan ook Koen Berkheij en Maurice Ravensbergen bij een andere club aan de slag. Uiteraard wensen we deze trainers heel veel succes bij hun nieuwe avontuur.
Op dit moment is de Technische Commissie druk bezig om de overige selectie teams van een trainer te voorzien. Op dit moment zoeken wij nog trainers voor de D2 en E1. Laatstgenoemde team speelt ook komend seizoen weer in een 9×9 competitie. Naast trainers zoeken we ook mensen die op een ander vlak actief willen zijn voor de club. Zo zoeken we ook iemand die alle selectie teams uit de onderbouw, van E1 t/m F3, onder zijn hoede wil nemen. Mocht je interesse hebben om bij 1 van deze teams trainer te worden of om een mogelijke andere rol binnen de jeugd afdeling op te pakken, dan nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen via jaco.hogewoning@gmail.com. We gaan graag het gesprek aan met enthousiaste mensen die het beste voor hebben met de jeugd binnen onze vereniging.
Hieronder staan enkele foto’s van het tekenen van de contracten door de 4 nieuwe/bekende trainers.

contract-jeugdtrainers

Namens de Technische Commissie