outhands

Jeugdteam onder de 9 verslaat veteranenteam

Maandag 5 Juni 2006

Afgelopen Maandag werd dan eindelijk de belangrijkste wedstrijd van het seizoen gespeeld. De hele F8 had het er al weken over en nu ging het eindelijk gebeuren. De wedstrijd tegen de moeders!!.

  

De moeders waren alle gekleed in een oranje outfit en dachten zo psychologisch al een voordeel te hebben. Oranje is immers de kleur van het beste team ter wereld. Onze F8 was aller minst onder de indruk en na de elftal fotos gingen we onder de deskundige leiding van onze scheids Richard van start. Gelijk ging onze F8 in de aanval en zagen we dat de trainingen zijn vrucht hadden afgeworpen. De moeders bakte er niets van en probeerde met grove overtredingen de boel te ontregelen. De scheids moest dan ook een aantal kaarten trekken voor de moeders.

  

Onze F8 liet zich niet uit het veld slaan en de 2 spitsen Cors en Jan scoorde beide een doelpunt. Na een goede maar wat harde wedstrijd stond dan ook de 2-0 op het bord. Onze F8 had het weer voor elkaar. Na een groepsfoto stond er een BBQ voor ons klaar. De trainer Bram kreeg een boeket namens het hele team uitgereikt. Hij beloofde ook volgend jaar de jongens weer te trainen. Er werd afscheid genomen van Rowdy en Jan welke volgend jaar naar de selectie elftallen gaan. Ook van Suze werd afscheid genomen, zij stopt met voetballen. Ook de fotograaf, stukkies schrijver kreeg een mooi boeket, nogmaals bedankt. Organisatie van de BBQ en wedstrijd, bedankt voor de leuke middag.

Het bleef nog lang onrustig op Middelmors.

Nog meer foto’s van dit spannende duel vindt u op de teampagina van de F8.