outhands

Jeugdafdeling contracteert trainers volgende seizoen

Het seizoen 2010/2011 is voorbij en dat betekent dat er achter de schermen volop gewerkt wordt aan het nieuwe seizoen. Zo moeten alle teams voorzien worden van trainers en leiders zodat de kinderen vanaf augustus zonder problemen kunnen beginnen een het nieuwe voetbaljaar. Het jeugdbestuur wil hierbij meedelen dat de invulling voor de jeugd teams zo goed als rond is. Zo is het contract met het Hoofd Jeugdopleiding, Peter Kerkhof, met een jaar verlengd. Het afgelopen seizoen heeft hij met hulp van vele vrijwilligers enorm goed werk verricht voor de jeugd afdeling van onze club. Peter zal het organisatorische vlak geholpen gaan worden door Jaco Hogewoning. De lettergroep coördinatoren voor het komende seizoen zijn Dick Blom (meisjes), Roland Houteman (A,B,C), Sjak de Mooij (D), Leon van Tilburg (E), Jan-Willem vd Eykel/Hans Hogewoning (F) en Ariea van Zuylen (mini-F)

De nieuwe trainer voor de A1 wordt Eric Zethof. Eric is momenteel bezig aan zijn 2e seizoen bij RBB. Afgelopen seizoen heeft hij voor het 2e jaar de B1 onder zijn hoede gehad. Met dit team heeft hij via de na competitie promotie naar de 3e divisie behaald. Het grootste gedeelte van dit team gaat volgend seizoen net als Eric door naar de A´s. We hebben er bijzonder veel vertrouwen in dat Eric het komende jaar hoge ogen gaat gooien met de A1 en wensen hem daarbij heel veel succes.

  

De nieuwe trainer voor de B1 is een oude bekende maar toch een jonge Rijnsburger. Zes jaar geleden als echte ui na een klein akkefietje vertrokken naar Voorschoten maar na die jaren komt hij als een ervaren en volwassen trainer terug op het oude nest. Berry Kralt, 29 jaar, komt onze gelederen versterken en gaat met de jongens van de B1 aan de slag. Ook Berry heten we weer van harte welkom en heel veel succes.

  

En dan de C1. Ja, daar zit een liefhebber die niet van zijn plek te krijgen is. Ondanks zijn voorkeur voor PSV, wat ik echt niet kan begrijpen, heeft Leon van Delft het spelletje aardig in de smiezen. Al jarenlang toont ook hij aan dat hij a la Hiddink heel goed in staat is om een team te smeden. Een echte teambuilder dus en na een succesvolle promotie naar de hoofdklasse nu twee jaar geleden weet hij zich steeds keurig te handhaven en zelfs bovenin mee te draaien. Wie weet waar hij het komende seizoen weer toe in staat is. Ook Leon heel veel succes en plezier het komende seizoen.

  

De invulling van de overige selectie teams is ook zo goed als afgerond. Helaas is het nog niet gelukt om alle niet-selectie teams te voorzien van trainers en/of leiders voor het nieuwe seizoen. Dus mochten er nog enthousiaste mannen of vrouwen zijn die graag willen helpen aan de ontwikkeling van de Rijnsburgse talenten, dan horen we dat graag. U kunt zich aanmelden bij één van de jeugdbestuursleden of het Hoofdjeugdopleiding, Peter Kerkhof.

De technisch staf voor de selectie teams voor komend seizoen ziet er als volgt uit:

A1

  Eric Zethof

 

stagiair   Maurice Ravensbergen
ass   vacature  
       
A2
  Jaap de Winter
       
B1   Berry Kralt
ass   Hans Brussee
       
B2   Dick Blom
    Richard Peltenburg
       
C1   Leon van Delft
ass   Sjaak Ouwersloot
       
C2   Koos Paauw
    Henk Notenboom
       
D1   Berry Charite
    Mario Heemskerk
       
D2   Kjeld van der Graaf
    Maurice Ravensbergen
       
E1   Peter van Duijn
    Arnout Koek
    Robin Frijns
       
E2   Arnout Koek
    Dirkjan vd Oever
       
E4   Cor Heemskerk
    Jan Jungerius
       
E3   Leon van Tilburg
    Stefan de Meij
       
F1   Hugo Slootweg
    Erik Heemskerk
       
F2   Bert Driebergen
    Roel Keijzer
       
F3   Erik  van den Hoek
    Jaco Hogewoning
       
F4   Wilfred van Delft
    Piet de Mooij
F9  

 

Huug Groen

 

 

Keepers

  Henk Postma
    Arjan van Iterson
       
       
Hersteltrainer
  Patrick Lagendijk
       
LGC A – B – C   Roland Houtman
LGC D
  Sjak de Mooij
LGC E   Leon van Tilburg
LGC F   Jan Willem vd Eikel
    Hans Hogewoning
LGC MINI   Ariea van Zuijlen
       
Technische zaken    
voorzitter   Arthur van Noort
financiën   Hugo Slootweg
organisatie   Jaco Hogewoning
opleidingen   Peter Kerkhof