karly

Jeugd selectie trainers 2018-2019

Terwijl iedereen van zijn voetbal vakantie geniet, zijn de voorbereidingen achter de schermen weer in volle gang. Onze trainers van de jeugd selecties zijn weer bekend en we stellen ze kort aan u voor. De meeste zijn al jaren actief op de club en anderen wat korter of helemaal nieuw.

De JO19-1 staat weer onder leiding van Arie van Dijk. Arie is een echte man van de club, oud eerste elftal speler en traint al jaren selectie teams, jeugd en senioren, bij onze club. Mede trainers van Arie voor aankomend seizoen zijn Hugo Slootweg en Arthur van Noort.

De JO17-1 staat aankomend seizoen onder de leiding van Julian Jenner die overkomt van AZ O16. Julian heeft een historie als profvoetballer bij onder andere NAC Breda, AZ, Vitesse en enkele buitenlandse clubs. Hij heeft trainers ervaring opgedaan bij de jeugd van AZ en gaat vanaf nu aan de slag bij Rijnsburgse Boys.

Bryan Pijpers gaat ook aan de slag als trainer van de JO17-1. Bryan is al enkele jaren actief als trainer binnen onze club. Vorig seizoen heeft hij de JO17-2 onder zijn hoede gehad en gaat nu met de JO17-1 aan de slag. Hij zal ook gaan assisteren bij de JO14-1. Bryan gaat aankomend seizoen de cursus TC3 doen.

Ruben Plu gaat aankomend seizoen beginnen aan zijn derde seizoen als Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO) bij Rijnsburgse Boys. Ruben is dit seizoen ook verantwoordelijk als trainer voor de JO15-1, wat hij samen gaat doen met Tim van der Hoeven. Verder gaat Ruben zich ook mede bezig houden met de MO17 landelijk als trainer.

De JO14-1 staat dit seizoen onder leiding van Leon van Delft. Leon is al 16 jaar jeugdtrainer bij ons en is dus ook voor velen een oude bekende. Leon zal geassisteerd worden door Bryan Pijpers, zijn vader Leo als verzorger en ook door Henk van der Gugten, die als vlagger bij de wedstrijden aanwezig is.

De trainer van de JO13-1 aankomend seizoen is Luc van Hoogdalem. Ook Luc is al een paar jaar actief als trainer bij de club. Een echte Rijnsburgse jongen die de JO13-1 samen gaat trainen met Jaco Hogewoning en Cors de Mooy.

Onze JO12-1 gaat getraind worden door Kjeld van der Graaf die al vele jaren op de Middelmors rond loopt als speler en ook al heel wat jaren als trainer. Kjeld zal dit team samen gaan trainen met Marcel van Beelen en Sander Eekhof, ook beiden echte uien!

De JO11-1 staat aankomend seizoen onder leiding van Colin Star en Ben van der Meij. Beide echte mannen van Middelmors en de laatste jaren actief als trainers in de onderbouw. Mannen die al hun ervaringen mee kunnen geven aan de kinderen.
De selectie keepers zullen ook aankomend seizoen getraind gaan worden door Henk Postma, Tim Orlowski en Frits Bleichrodt. De lijst met wedstrijden die zij bij elkaar gekeept hebben op hoog niveau is erg lang. Allemaal mannen met veel ervaring, die zij verwerken in hun trainingen om onze keepers nog beter te maken.
In de Jeugd Technische Commissie (JTC) zitten ook volgend seizoen weer:
Huig den Hollander als jeugd voorzitter en bestuurslid jeugd zaken
Ruben Plu als Hoofd Jeugd Opleidingen
Jaco Hogewoning als Hoofd Opleidingen onderbouw
Arthur van Noort voor de jeugd bovenbouw
Dick Blom voor onderbouw en diverse jeugdzaken
Karly van Duivenvoorde voor diverse jeugdzaken