Bas van der Meij

Jeroen Spruijt, Bram Ros en Dani van der Moot geven training aan JO9-1

Dinsdag 23 augustus was het zover, de training van de giganten van het eerste elftal Rijnsburgse Boys voor de selectie van JO9-1. Deze training was gewonnen met de Usher Syndroom Loterij afgelopen april. Degene die hem had gewonnen, had hem aan dit elftal gegund.

Eén appje naar de heer Jeroen Spruijt was genoeg, hij ging het regelen en liet gelijk weten dat Bram Ros en Dani van der Moot ook hun medewerking verleenden. Klasse natuurlijk!

De acht enthousiaste spelers van Rijnsburgse Boys JO9-1 mochten op veld 1 hun opwachting maken. Het parcours voor de training werd door de heren van Rijnsburgse Boys 1 vakkundig uitgezet. Er werd begonnen met de warming up, gevolgd door latje trap. Daarna volgde kaatsen, om de pion heen en scoren. Het was een spannende race tussen de twee opgesplitste teams van vier, met coaching van de trainers. Dani van der Moot had een gepaste manier gevonden om het verliezende team te straffen, tien keer opdrukken met 28 graden Celsius! Hierna volgde afronden op de goal, met keeper Bram Ros op doel.Gelegenheidskeeper van hoog niveau, die Ros, mochten de keepers een keer allemaal uitvallen (gouden tip).

Koppen en vangen was het volgende spel element, altijd leuk om te zien. Afsluiter van de training was een partijtje tussen de beide “teams”. Daar ging het er pittig aan toe, maar met lachende gezichten. Op de foto gaan met de spelers was ook een hoogtepunt voor de jonge ventjes, om daarna handtekeningen scoren van deze drie klasbakken.

Al met al was het een super leuke middag voor de jongens van de JO9-1. Dit moet een booster geven voor hun nieuwe seizoen.

Een paar mensen moeten we bedanken;

De schenker van deze training (Usher Syndroom Loterij)
Jaco Heemskerk (regelen spullen en veld 1)
Jan Jungerius (huisfotograaf en altijd bereid om te helpen , klasse Jan)
En dan natuurlijk de toppers van Rijnsburgse Boys1, Jeroen Spruijt, Bram Ros en Dani van der Moot. Zonder hun had dit niet zo’n succes geworden. Super gasten, die belangeloos meewerkten aan zoiets voor het goede doel, tijd vrij maken, toegankelijk zijn voor iedereen. Een top training verzorgen en ook nog is heel knap kunnen ballen. Een verrijking voor onze club deze jongens, daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen, klasse boys!!!

Nogmaals dank vanaf mijn kant (Usher Team Rijnsburg) en natuurlijk van de spelers van de JO9-1; Dex, Vince, Jules, Cas , Nils, joey, Cas, Quinten.