karly

Jan Willem van Rijn

Afgelopen week heeft onze jeugdvoorzitter gesproken met de begeleidster van Jan Willem van Rijn, Cora genaamd. Zij vertelde een ’triest’ verhaal, waarvan Rijnsburgse Boys vind dat meerderen dit moeten weten. Jan Willem van Rijn is al jaren ‘leider’ bij Rijnsburgse Boys 4 en verblijft zeer veel met deze mannen op het veld, naast het veld en in de kleedkamer.
JWDe afgelopen periode heeft Jan Willem ruim 2 maanden in het ziekenhuis gelegen. Aanleiding hiervan zijn 3 (!!) hersenbloedingen, die bij hem geconstateerd zijn. Praten en reageren was helemaal weg, maar komt nu langzamerhand terug. Sinds donderdag jl. is hij overgebracht naar De Wilbert in Katwijk, om daar verder aan zijn herstel te werken.
Hij wordt heel blij van bezoek, al mogen er niet teveel tegelijk aan zijn bed staan! Ook een kaartje zal hem zeker opbeuren; Jan Willem van Rijn, De Wilbert, Afdeling Korenbloem kamer 83, 2223 ER Katwijk-ZH.
Langs deze weg willen wij hem alle sterkte en succes toewensen en wij hopen hem spoedig te mogen zien op sportpark Middelmors, bij zijn Rijnsburgse Boys 4.