outhands

Jaco Staalduinen terug bij Rijnsburgse Boys

Deze week is een akkoord bereikt met ‘oud’-trainer Jaco Staalduinen. Hij wordt komend seizoen de trainer van het derde. Aan het eind van het seizoen 2008-2009 verliet hij Rijnsburgse Boys om aan de slag te gaan als assistent trainer bij SJZ. Gelukkig komt hij onze gelederen weer versterken bij aanvang van het nieuwe seizoen en ook nu neemt hij het 3e voor zijn rekening.

We wensen Jaco heel veel succes toe bij ‘zijn’ Rijnsburgse Boys!

Om een nieuwe trainer aan te kunnen nemen, moet er eerst afscheid worden genomen van de huidige trainer. Op het moment dat Jaco vertrok naar SJZ, was Gerard Stroes de aangewezen persoon om als trainer voor deze groep te gaan staan. Dat heeft hij nu (bijna) 2 seizoenen gedaan, met veel plezier en ook de spelers zijn enthousiast over zijn aanpak.

Bij deze bedanken wij hem hartelijk voor zijn bewezen diensten en wensen wij hem nog enorm veel succes in de rest van het seizoen (met hopelijk nog een periodetitel van RBB 3).

Ongetwijfeld zal zijn trainerscarriere niet stoppen na dit seizoen en hopelijk zien wij hem nog eens terug op Middelmors. Gerard bedankt!