outhands

Inzendingen zomer-foto-wedstrijd

Hieronder vinden jullie de inzendingen van de zomer-fotowedstrijd. Het zijn er niet al te veel maar toch wel erg leuk vonden wij. Meedoen is in dit geval belangrijker dan winnen maar het webteam zal er binnenkort toch ééntje uitkiezen als winnaar en zorgen voor een aardigheidje. U hoort nog van ons. Spreek gerust je favoriet uit in de reacties.

Volgen jaar rekenen wij op veeeeeeel meer inzendingen!


Deze foto werd ingestuurd door Kjeld van der Graaf. Ze waren in Mallorca en hebben daar in een discotheek het record aantal shotjes verbroken. In totaal werden er 433 gele en zwarte shotjes gebruikt om RIJNSBURG te schrijven op de bar.

 


Sjak de mooij stuurde deze vakantiekiek in. Op de foto staan Cors de Mooij en Mike Heemskerk (D1) op trainingskamp aan de Ardeche. Een hitte-stage waar we ze veel verkoeling moesten zoeken.

 


Waar anders dan in Volendam kan je voor een goede naamsbekendheid zorgen? Dat moet Willem van Klaveren uit de D7 gedacht hebben. Toen hij een dagje in Volendam was heeft hij zich op de foto laten zetten in het kampioens-shirt. Dit standbeeld staat op de dijk aan de oude haven.

 


Van Arjan de Mooy kregen we deze foto. Ook tijdens deze vakantie vloeide de drank rijkelijk zo te zien.

 


Van Niels Hogewoning kregen wij deze foto binnen. Op een foto van Bart Freke in Mallorca staat volgens hem zijn broer Peter stiekem ook op de foto (het zijn jouw woorden Niels).

 


Deze foto is een verhaal apart. Dennis Jan uit de C4 had een kraai gevonden in de sloot. Die kraai die had erg honger en was waarschijnlijk uit het nest verstoten. Na een paar dagen verzorgen was de kraai al aardig tam geworden. Uiteindelijk was het beter dat de kraai naar de vogelopvang toe zou gaan want het zijn groepsdieren en ze kunnen aggressief worden. Maar voordat hij erheen werd gebracht heeft Arjan de Mooij zijn minikit verknipt om zo een foto te maken van een échte Kaai de Kraay !!

 


Deze foto komt ook van Arjan de Mooij. Tijdens de vakantie in Emmen werd een bezoek gebracht aan Walibi. Toen er een ritje gemaakt werd in de achtbaan werd er van de gelegenheid gebruik gemaakt om RBB te promoten.

 


Hij is niet alleen mooi maar ook nog eens functioneel, die RBB-sjaal. Het is niet direkt wat je verwacht van een zomerfoto maar deze foto is toch echt genomen op 11 juli om ongeveer 11:00 uur, in Oostenrijk op ongeveer 2400 meter hoogte. Er was die nacht net verse sneeuw gevallen. De foto is ingezonden door Kees Willem Zandbergen.

 


En last, but not least…. Bram van der Meij stuurde een foto van de vakantie in Egypte, Sharm El Sheik. Ook daar werd aan onze mooie club gedacht.