Bram van Egmond

Invicta Power met Rijnsburgse Boys de Tweede Divisie in

  Afgelopen zaterdag was daar dan de openingswedstrijd in de Tweede Divisie, een podium waar Rijnsburgse Boys vorig seizoen hard en lang voor heeft gewerkt om dat te bereiken. Kenmerkend daarvoor was de veerkracht en de power die de geelzwarten op de mat legden, wanneer er een achterstand weggewerkt moest worden. Ook bij de seizoensopening tegen Barendrecht zagen we daar weer een treffend voorbeeld van.

Een anonieme sponsor van Rijnsburgse Boys, heeft de spelersgroep die ons naar de Tweede Divisie bracht in samenwerking met Invicta Power willen bedanken door iedere speler een exclusief Invicta horloge te schenken. Vanuit het Latijns betekent Invicta “ onoverwinnelijk “. Karakteriserend voor het behaalde resultaat van de promotie geeft dit gekozen geschenk daarmee een mooie lading aan de herinnering.

Voor iedere speler eenzelfde prachtig duikershorloge, gepersonaliseerd met naam, rugnummer en herinnering aan de knappe promotie naar de Tweede Divisie. Een bijzonder mooie tastbare herinnering aan een heel mooi seizoen.
Invicta Power danken wij voor hun bijdrage in dit geheel, alsmede de sponsor die dit initiatief nam en dit mogelijk maakte voor de spelersgroep.