outhands

Introducties nieuwe sponsoren

De sponsorgroep van Rijnsburgse Boys heeft weer een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen. Afgelopen zaterdag werden de contracten getekent. Hieronder vindt u de introducties…

JW Flowers

janwiesmeijer

Op zaterdag 20 augustus hebben wij onze nieuwe Kiem Sponsor Jan Wiesmeijer van JW Flowers mogen verwelkomen.

 

Tekstschrijfbureau TxT/Hoogte

txthoogteVoor Henk Hogewoning, eigenaar van het Rijnsburgse tekstschrijfbureau TxT/Hoogte, is het sponsorschap een mooie nieuwe stap in zijn carrière. Hij begon in de jaren tachtig bij Rijnsburgse Boys als clubbladredacteur en lid van de PR-commissie, namens welke hij presentatiegidsen, clubbladen en programmabladen volschreef. Dat werd gevolgd door het wekelijkse verslag in De Rijnsburger en – het hoogtepunt – de uitgave van het jubileumboek in 2005.

Naast deze redactionele werkzaamheden voor de club was Henk Hogewoning bijna twintig jaar werkzaam als bladmanager bij PostNL (voorheen TNT Post). Sinds 1 juni 2010 houdt hij zich met TxT/Hoogte fulltime bezig met het schrijven van teksten voor uiteenlopende klanten.

tcthoogte

Het klantenbestand van TxT/Hoogte is divers: PostNL, KPN, Univé en Achmea zijn enkele landelijk bekende organisaties, maar ook bedrijven uit de regio maken gebruik van zijn diensten. Vaak gaat het om interviews, berichten en reportages voor bedrijfsbladen, maar TxT/Hoogte maakt ook teksten voor websites, e-mailnieuwsbrieven, brochures en jaarverslagen.

“Met het sponsorschap van Rijnsburgse Boys steun ik mijn favoriete club op een voor mij heel nieuwe manier,” aldus Henk Hogewoning. “Een bijzondere stap dus voor mij.”

Meer informatie over TxT/Hoogte is te vinden op http://www.txthoogte.nl/.

 

l&m

L&M is een bedrijf dat behoort tot een van de grotere spelers in de bloemenbranche. Zij zijn gespecialiseerd in het afleveren van produkten op maat. D.w.z., afwijkende aantallen per bos, het kant en klaar afleveren in hoes met label op emmer etc.

l&m

Alles geheel naar uw wens, tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit geldt niet alleen voor produkten op lange termijn, maar ook voor seizoen artikelen op dag en weekbasis. Dankzij een uitgebreid netwerk van Hollandse kwekers en relaties met
importbloemen, kunnen zij ook hierin snel schakelen. Dit wordt ondersteund door een betrouwbaar team van medewerkers, een goede logistiek en eigen vervoer, waardoor ook snel en stipt op tijd uw produkt afgeleverd wordt.

L&M professionals in maatwerk.

 

HogeWeij Solutions. B.V.

hogeweijHogeWeij Solutions B.V. is in oktober 2010 opgericht door Martin Weijers en Jaco Hogewoning. Martin is sinds 1986 werkzaam in de IT en is 20 jaar lang mede-eigenaar geweest van het softwarebedrijf Marbel Software. Jaco is sinds 1998 werkzaam in de IT en heeft vele jaren gewerkt bij Martin in het bedrijf. In 2008 heeft hij de overstap gemaakt naar freelance projectleider/programmeur.

Met onze ervaring kunnen we diverse ICT diensten aanbieden. Zo kunnen we goed uit de voeten als consultant en technisch projectleider/manager. Het begeleiden van implementatie trajecten en de brug slaan tussen de gebruikers en de technische uitvoerders is op ons lijf geschreven.

We zijn gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk software voor Windows platformen. Dit kunnen simpele stand-alone applicaties zijn maar ook intranet/internet applicaties waarbij gebruik wordt gemaakt van databases. Onze kracht zit in de flexibiliteit die wij kunnen bieden. De wensen van de klant, kunnen wij in de meeste gevallen ook realiseren.

hogeweij

HogeWeij Solutions B.V. heeft eind 2010 het softwarepakket VemaSoft overgenomen. Dit is een eenvoudig maar compleet administratief pakket speciaal gemaakt voor het mkb. Zie voor meer informatie www.vemasoft.nl.
Vanuit ons bedrijf doen we het support en onderhoud aan dit pakket en brengen we nieuwe releases op de markt.

HogeWeij Solutions is dus een bedrijf dat op brede wijze kan ondersteunen bij het realiseren van de bij u aanwezige ICT behoefte.

 

AGP Beheer

Tijdens de zomerstop hebben wij ook APG Beheer BV van Gerrit Paauw als nieuwe Tulp Sponsor mogen verwelkomen