outhands

Introductie twee nieuwe sponsoren!

Rijnsburgse Boys mag twee nieuwe sponsoren verwelkomen, Albert Heijn Rijnsburg en Camus Wines. Twee mooie bedrijven die ook bij onze prachtige club betrokken willen zijn. Hieronder volgt een introductie.

Albert Heijn Rijnsburg is naast Tulpsponsor en reclamebordhouder, ook de hoofdsponsor van het allereerste AH-Uientoernooi 2011 geworden. Uiteraard is Rijnsburgse Boys dhr. C. Verburg erg dankbaar voor het vertrouwen en wij zullen dat zeker niet beschamen! Met ruim 120 medewerkers bedienen zij wekelijks 15.000 klanten in het filiaal in de Anjelierenstraat. Zelf komt dhr. Verburg niet uit Rijnsburg en hij zocht daarom mogelijkheden om meer ‘betrokkenheid’ met en in de buurt te creëren. En hij weet zeker dat hij dit bij Rijnsburgse Boys gaat vinden.

 

Camus wines; er waait een nieuwe zwoele wind het uit het westen. Die wind neemt je mee naar zonovergoten wijngaarden in een prachtig gebied onder de Californische zon.

Vol trots mag ik u mijn nieuwe bedrijf Camus Wines presenteren. Vorig jaar ben ik zelf naar Californië gegaan om wijngaarden te bezoeken. Ik heb daar kennisgemaakt met wijnboeren die met passie en liefde prachtige wijn ontwikkelen. Het zijn veelal jonge bedrijven die op biodynamische wijze werken aan topkwaliteit met verrassend rijke wijnen. Ik ben op zoek gegaan naar bijzondere bedrijven en heb contacten gelegd met prachtige ‘wineries’ in Californië, van Santa Rita Hills tot Mendocino County. Uit de enthousiaste reacties van verschillende sommeliers van gerenommeerde restaurants in onze omgeving blijkt ook dat dit product een meerwaarde heeft voor de Nederlandse wijncultuur.
Deze wijnen worden exclusief aan Camus Wines geleverd en zullen worden verkocht aan de betere restaurants en wijnspeciaalzaken in Europa. Ook voor particulieren heb ik een mooi assortiment opgebouwd. Op dit moment wordt er hard aan de website gewerkt om deze voor ieder toegankelijk te maken. Tot die tijd kunt u me altijd direct benaderen. 

Naast het importeren van Californische wijn ben ik ook werkzaam als interim manager en consultant. Veelal in complexe organisaties zoals onderwijs. Ik zorg voor snelle en efficiënte oplossing bij acute problemen, bij plotseling vertrek van een leidinggevende, ingewikkelde vernieuwingen en veranderingen of interventies die veel van het management vragen. Zo ontstaat rust en wordt kwaliteit versterkt. 

Richard van Starkenburg