outhands

Introductie sponsoren: U.P. Projects en CNB

U.P. Projects B.V.

logo uppIn de zomerstop hebben wij onze nieuwe Tulp Sponsor U.P. Projects B.V. mogen verwelkomen.
Uythof Position Projects biedt maatwerk-oplossingen aan sportverenigingen voor reclame rond de velden en korte reclameacties bij evenementen of festivals. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om zich professioneel te presenteren door middel van rollboarding, spandoeken en ledborden.
Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u goed adviseren hoe uw bedrijfsnaam of merk het beste wordt gepresenteerd. Voor sportverenigingen een uitgelezen kans om extra inkomsten te genereren. Voor bedrijven een goede mogelijkheid zich professioneel te promoten. Buitengewoon opvallend!

Coöperatieve Nederlandse Bloembollencentrale (CNB)

logo cnbIn de zomerstop hebben wij onze nieuwe Tulp Sponsor Coöperatieve Nederlandse Bloembollencentrale (CNB) uit Lisse mogen verwelkomen.
Met haar vertegenwoordigers beschikt CNB over een bemiddelingsteam waarbinnen echt alle specialisaties zijn gebundeld. Welke gewassen u ook produceert, er is altijd een vertegenwoordiger die uw productgroep kent én weet welke afzetkanalen de grootste kansen bieden. Maar ook voor informatie, tips en het uitwisselen van nieuwtjes kunt u bij uw vertegenwoordiger terecht. Onze professionals bemiddelen tussen aanbieders en afnemers van bloembollen, knollen en vaste planten. Via de termijnhandel en door telefonische in- en verkoop (daghandel).