outhands

Introductie nieuwe sponsoren

Van Egmond Potgrond B.V

Op zaterdag 16 april hebben wij onze nieuwe sponsor Van Egmond Potgrond BV kunnen verwelkomen bij onze sponsorgroep. Van Egmond Potgrond B.V. is al sinds jaar en dag een betrouwbaar adres voor de levering van vele soorten potgrond en aanverwante producten.

In het Amsterdamse havengebied hebben zij de perfecte locatie gevonden met een eigen loswal waar zeeschepen gelost kunnen worden. Vanaf hier kunnen zij ook grondstoffen importeren en ontvangen op de moderne terminal zodat de kwaliteit van de grondstoffen nog beter gecontroleerd kan worden. Door het verkrijgen van eigen veenvelden in Estland zijn zij in staat om hun afnemers nu en in de toekomst van dienst te zijn met hoogwaardige grondstoffen en potgronden.

Nic den Heijer Bloemenexport BV

Op zaterdag 7 mei hebben wij onze nieuwe sponsor Nic den Heijer Bloemenexport BV kunnen verwelkomen bij onze sponsor groep.

Nic den Heijer Bloemenexport BV is een middelgrote bloemenexporteur, gevestigd bij de veiling in Rijnsburg. Het bedrijf bestaat al 60 jaar en is een stabiele factor in de branche. Dagelijks zijn zij met veertig medewerkers actief om hun klanten van dienst te zijn. Zij beleveren met name lijnrijders, groothandels en grootwinkelbedrijven met bloemen, boeketten en planten. De verwerking van dit alles gebeurt binnen het bedrijf , zodat zij naast hoge kwaliteit en een passende prijs, ook een goede service kunnen garanderen. Persoonlijke aandacht voor hun klant is dan ook onderscheidend vermogen.