outhands

Interview Karly van Duivenvoorde

Nog een ´nieuw´ gezicht in het bestuur van Rijnsburgse Boys is Karly van Duivenvoorde als bestuurslid PR. Natascha Paauw had ook een interview met Karly.

 Stel jezelf eens voor
Ik ben Karly van Duivenvoorde. Ik ben getrouwd met Marissa en hoop over 4 weekjes vader te worden van een gezonde zoon of dochter. Ik ben al heel wat jaartjes spelend lid bij Rijnsburgse Boys. Op mijn 6e ben ik al gaan voetballen. Inmiddels ben ik dus al bijna 30 jaar lid. Ik speel alleen al een jaar of 8 niet meer. Dat is jammer genoeg niet te combineren met mijn werk. Ik mis de voetbal wel enorm op zaterdag. Tegen de tijd dat ik op het voetbalveld kan komen, is het merendeel van de wedstrijden al afgelopen.
Een aantal jaar geleden ben ik webmaster geworden van de site van het 6e (www.rbb6.nl absoluut het bekijken waard!) en behoor ik tot het webteam van de site van Rijnsburgse Boys.

Wat is precies je nieuwe functie bij RBB?
Mijn functie is officieel: bestuurslid PR . Ik ben dus eigenlijk verantwoordelijk voor de contacten die Rijnsburgse Boys heeft met en in de media. Ik ben ook betrokken bij het organiseren van evenementen zoals het Z.A.V.R. en binnenkort ‘de Sjonnies’. Kort samengevat zou je kunnen zeggen dat het mijn taak is om te zorgen dat de naam van Rijnsburgse Boys nog beter naar buiten toe uitgedragen wordt.

Hoe ben je in deze functie terecht gekomen?
Cees Driebergen kwam bij mij in de showroom om een nieuwe keuken uit te zoeken. Dat is mooi, dacht ik bij mezelf. Samen met zijn vrouw heeft hij een mooie keuken uitgezocht en toen het einde van het uitzoeken naderde en we overgingen tot het financiële gedeelte, verliet zijn vrouw ons ineens en bleek dat afgesproken werk te zijn. Toen kwam de aap uit de mouw…….
‘Ik koop bij jou een keuken, als jij het nieuwe bestuurslid Public Relations wordt bij Rijnsburgse Boys’; dat waren Cees zijn (lachende) woorden…. Tja, wat moet je dan?????
Daarnaast organiseer ik al jaren verschillende feestjes, concertreizen, (zaal-) voetbaltoernooien, etc. etc. En als je ‘succes’ hebt met het organiseren van evenementen, heb ik gemerkt dat ze je snel weten te vinden!
En daar komt ook nog bij dat ik moeilijk ‘nee’ kan zeggen als men mij iets vraagt!

Denk je dat je eerlijk bent ingelicht over de tijd die deze functie je gaat kosten?
Tijdens datzelfde gesprek heb ik Cees gevraagd wat er van me verwacht gaat worden en wat het me aan tijd gaat kosten….
Mijn precieze taakomschrijving moet ik nog krijgen en over die tijd zei hij het volgende:
‘We vergaderen over het algemeen informeel op de donderdagavond aan de bar in de kantine na het trainen van het eerste.’  Nou, daar kon ik wel mee leven en heb dus toegezegd. Ik wil zeker wel proberen om als nieuwe PR-man van Rijnsburgse Boys de naamsbekendheid van de club bij de media te vergroten!
De volgende dag had ik mail in mijn mailbox van Henk de Wolde met daarin de volgende mededeling;  om de 3 weken wordt er op maandagavond vergaderd. Hmmmmm….. Maar Cees zei……..???? Toen ik Cees daarover aansprak was zijn antwoord luid en duidelijk en geen woord gelogen: ‘De informele vergaderingen zijn op donderdagavond, had ik je over de overige vergaderingen nog niet verteld???? ‘
De tijd die het me gaat kosten is dus zeker meer dan wat me van te voren is verteld, maar ik heb er heel veel zin in en ga er voor! Er zijn veel mensen binnen de club die ‘nee’ zeggen als hen iets gevraagd wordt! Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet draaien en zeker de onze niet!

Wat is jouw persoonlijke doel voor dit jaar?
Mijn eerste doel is dat het 6e kampioen wordt (we hebben weer goed ingekocht denk ik)!!!  Mijn tweede doel is een goede invulling te geven aan mijn taak. Ik hoop goed te starten door het feest  van de Sjonnies tot een succes te maken (samen met een hele berg vrijwilligers)! Dat het eerste kampioen wordt kan ik wel als doel hebben, maar zoals gezegd; ik kan niet meer spelen op zaterdagen, dus dat zullen de spelers moeten doen!

Waarvoor kunnen de leden van Rijnsburgse Boys bij jou terecht?
Eigenlijk voor alles wat op de site van Rijnsburgse Boys terecht moet komen. Ik denk hierbij aan voetbalclinics, Sinterklaas-feest, Kerst-viering, jeugd-training door de A-selectie en weet-ik-veel-wat-allemaal; alles waarvan mensen vinden dat het op de site hoort te staan/komen moeten ze aan mij melden. Ik ben namelijk het aanspreekpunt van het webteam en zorg dat er bij ieder evenement iemand aanwezig is die een stukje schrijft en/of foto’s maakt.
We hebben (vinden wij en velen met ons) de mooiste site van (amateur-) voetballend Nederland en zeker de meest actuele! Dat moeten we zo houden en dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we ieders hulp bij nodig! Dus als er mensen zijn die dit lezen en al maanden staan te popelen om mee te kunnen werken aan de website; mail mij maar!

Wanneer (en waar) ben je aanwezig bij Rijnsburgse Boys?
Ik ben niet op zaterdag aanwezig vanwege mijn werk. Door de week ben ik met regelmaat in de avonduurtjes op de club te vinden. Grote kans dat je me op donderdagavond in de kantine treft tijdens de ‘informele  vergaderingen’, maar als je zeker wilt zijn van contact, kan je me het beste mailen (info@rbb6.nl)

Ben je, na het lezen van deze interviews enthousiast geworden, en zou je ook wel vrijwilligerswerk voor de vereniging willen doen? Meld je dan aan via de website of bij het secretariaat!
Behalve dat je er veel gezelligheid voor terug krijgt, scheelt het ook in de portemonnee. Je krijgt immers voor ieder spelend lid van het gezin een korting van €50 euro.
Dus geef je op en wordt vrijwilliger bij de mooiste club van Nederland!