karly

Inschrijving Nieuwjaarsinstuif gestart

Nog even en het is alweer 2015! En dus houden we traditiegetrouw een Nieuwjaarsinstuif op de 1e zaterdag van het jaar. Zaterdag 3 januari 2015 is het dus zover en zal dit gezellige evenement plaatsvinden in de kantine en Sporthal Middelmors.
De inschrijving is inmiddels gestart en uw team opgeven is dus een noodzakelijk kwaad. Inschrijven kan trouwens tot en met zaterdag 27 december! Er kan ingeschreven worden met leden van Rijnsburgse Boys; gelegenheidsteams, vriendenteams, Rijnsburgse Boys-teams en uiteraard zowel dames als heren!
De invulling zal nagenoeg gelijk zijn aan de voorgaande jaren: een zeer gevarieerd programma! Je hoeft niet te kunnen voetballen om ergens in uit te blinken. Iedereen kan winnen op zijn of haar favoriete onderdeel van het voetbalspel!
De invulling van de dag:
– Een team bestaat uit minimaal 6 personen
– Deelname vanaf 18 jaar
– Kantine open om 09.30uur
– Iedereen uiterlijk aanwezig om 10.00uur
– Ontvangst met een bakkie en wat lekkers
– Aanvang activiteiten om 10.30uur
– Tot ongeveer 15.30uur zijn we bezig in de sporthal
– Om 15.00uur begint een DJ met de boel op stelten te zetten
– Om 16.00uur begint het koud/warm buffet
– Voor alle supporters die alleen deelnemen aan het buffet (en dus niet meespelen) geldt dat zij tegen € 10,= contant een buffetbon kunnen afhalen aan de bar bij Ryan van Tilburg
– Voor elke speler/speelster die meedoet aan de activiteiten en het koud/warm buffet geldt dat hij/zij bij aankomst € 15,= contant aan de bar bij Ryan van Tilburg moet voldoen. Per team betalen heeft de voorkeur!
– Om 19.00uur zal het afgelopen zijn
Geef je dus snel op bij Ryan van Tilburg via 06-23.81.87.41, want………….vol=vol