outhands

Inschrijving Champonions League Manager gestart

 De inschrijving voor Champonions League Manager (CLM) 2007-2008 is gestart. Stel je eigen team van spelers uit de Hoofdklasse A van het amateurvoetbal samen en scoor hiermee de meeste punten!

Kies van elk team 1 speler waarvan jij denkt dat hij veel punten voor jou kan behalen. Wie aan het einde van het seizoen met zijn team de meeste punten heeft verzameld, wordt winnaar van CLM 2007-2008!

Dit managerspel wordt dit seizoen voor het eerst gespeeld. We hopen natuurlijk dat er veel deelnemers zijn die zich inschrijven. Als blijkt dat de interesse groot is en het spel wordt een succes, dan willen we het spel volgend seizoen graag verder uitbreiden en professionaliseren. Het spel is dit jaar nieuw en gedurende het seizoen zal blijken welke aanpassingen en vernieuwingen we volgend seizoen kunnen doorvoeren.

Je kan je hier inschrijven. Lees voordat je begint met het samenstellen van je team deze spelregels goed door. Via het CLM-logo aan de linkerkant van de website kan je tijdens het seizoen de stand bekijken.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 31 augustus, daarna staat het team vast en kan er niets meer gewijzigd worden, wacht dus niet te lang! Veel succes met het samenstellen van je team!

Organisatie CLM 2007-2008