Organisatie Voetbalkamp

Inschrijven voor Voetbalkamp 2023 kan nog steeds

Op 12 oktober verscheen in alle digitale media van Rijnsburgse Boys de mededeling dat je kan inschrijven voor het Voetbalkamp 2023

Velen hebben daar inmiddels aan voldaan, maar ook nog een groot aantal niet! En wij zijn bang dat die personen het vergeten zijn. Vandaar deze reminder, want het wordt een onvergetelijk (voetbal)feest!

We vertrekken op donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) rond 13.00uur, met touringcars vanaf Middelmors, naar Someren. Waar 256 slaapplaatsen in 2 gebouwen zijn gereserveerd. Na 3 dagen voetbal, voetbal en nog eens voetbal (en heel veel plezier en gezelligheid) komen we zondag 21 mei rond 13.00uur weer terug op Middelmors. Het exacte programma houden we nog even geheim, maar inschrijven moeten jullie echt doen! 

Om het mee te maken, voor de teamspirit, voor het groepsgevoel en gewoon lekker met je eigen vrienden en vriendinnen een paar dagen weg! Gegarandeerd dat iedereen die mee gaat komend jaar zegt: ‘ik wil wéér‘!

En je kan dus nu nog inschrijven. Alle spelers en speelsters van Rijnsburgse Boys O13-O14-O15 (meisjes en jongens) kunnen en mogen dit doen. Spreek af met je teamgenoten, schrijf je allemaal in en maak er met z’n allen een mooi feestje van; de organisatie gaat jullie daar zeker bij helpen!

Dus speel je in de genoemde teams? Schrijf je dan snel in, met behulp van een ouder, en wees verzekerd van een fantastisch evenement. Hier vind je het inschrijfformulier

Mochten ouders of kinderen vragen of opmerkingen hebben; schroom dan niet en mail naar voetbalkampen@rijnsburgseboys.nl of bel met 06-51511886 (Karly)

Tot snel