karly

Inschrijven Familiedagen: Ouders VS. Kids

Zoals in een eerder bericht gemeld, zijn de voorbereidingen voor de Rijnsburgse Boys ‘On the Beach’ Familiedagen 2018 in volle gang. 
Op zaterdag 30 juni zijn de velden van 9.45uur tot 12.30uur gereserveerd voor Ouders VS. Kids. Al 2 jaar een spektakel, waarbij de inschrijvingen erg hard gaan. Vanaf nu is die inschrijving geopend en kan elk team van Rijnsburgse Boys (tot en met JO- en/of MO-15) zich inschrijven!

Er zal gespeeld gaan worden op halve velden (3, 4 en 5) en de speeltijd is maximaal 30 minuten. Een scheidsrechter is niet nodig, maar mag een team uiteraard zelf ook regelen. We kunnen echter maar 30 teams kwijt en ook hier geldt: VOL = VOL. Wie het eerst komt, is verzekerd van een plek!
Om 12.30uur begint de Kinderbingo in de kantine en krijgen alle deelnemer(ster)s (t/m 12 jaar) patat en drinken van Rijnsburgse Boys. En tot 14.30uur speel je mee voor slechts € 3,00 per bingokaart! Daar moeten de kids dus ook bij zijn! Inschrijven daarvoor is niet nodig, want vanaf 12.00uur kan je aanmelden in de kantine!
Schrijf je nu in (laat de leider/leidster dit doen alstublieft) voor Ouders VS. Kids, noem de naam van het team en er is grote kans dat je ingedeeld wordt! Doe dit via info@rbb6.nl
Maak er (zoals velen al deden) een mooie afsluiting van het voetbalseizoen van en kom met het complete team, ouders en supporters naar deze happening
Namens de organisatie; alvast bedankt