outhands

Informatie Sinterklaasfeest 5 december

 Op zaterdag 5 december 2009 van 09.00 uur tot 10.00 uur wordt in de sporthal van Rijnsburgse Boys het Sinterklaasfeest gehouden voor de F-junioren en de Mini’s. Voor deze spelertjes zijn er die dag geen voetbalwedstrijden!

Iedereen moet om 08.45 uur aanwezig zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen. Voor de leiders van de F-junioren liggen er vanaf deze week informatiebrieven in de bakjes bij het secretariaat. Het is de bedoeling dat de leiders een stukje schrijven over hun team met daarin wat leuke bijzonderheden of wetenswaardigheden van het team of bepaalde spelers, of andere zaken die wellicht benoemd kunnen/moeten worden. De Sint is immers niet van alles op de hoogte !!!

Het verzoek is om het te schrijven stukje uiterlijk 28 november 2009 bij het secretariaat af te geven OF te mailen voor 30 november naar arieavanzuylen@hotmail.com. Vermeld bij de afgifte bij het secretariaat even dat het om informatie voor het Sinterklaasfeest gaat!!!!

Belangrijk is dat de spelertjes weten dat zij vanaf heden hun tekening in de speciale Sinterklaasdoos in de hal bij de kleedkamers kunnen gooien.