outhands

Informatie over kaartverkoop N.E.C. – Rijnsburgse Boys

Vele vragen hebben wij inmiddels ontvangen over de kaartverkoop voor de wedstrijd om de K.N.V.B.-beker tussen N.E.C. en Rijnsburgse Boys. Na vele malen overleg met de organisatoren van N.E.C. kunnen wij jullie het volgende meedelen:

Er zullen alleen bus-combi’s worden verkocht, wat dus inhoud dat er én een kaart voor de wedstrijd én een plaats voor in een bus in 1 prijs zit inbegrepen; losse kaartverkoop doet en wil N.E.C. absoluut niet hebben en gebeurt daarom dus ook niet.

We krijgen niet meer dan 600 kaarten tot onze beschikking en dat heeft te maken met het feit dat N.E.C. haar kaartverkoop doet middels een passe-partout; hiermee kunnen N.E.C.-fans dus 1 kaart kopen voor én Rijnsburgse Boys én Tottenham Hotspur én Udinese. Deze laatste 2 wedstrijden zullen ongetwijfeld uitverkocht raken en/of zijn en dus zijn alle plaatsen voor de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys óók reeds verkocht!

Niet alle fans van N.E.C. zullen deze wedstrijd gaan bekijken, maar ze kunnen de plaats slechts 1x verkopen! Vandaar dat we dus echt niet meer dan 600 kaarten kunnen ontvangen.

De bus-combi’s zullen € 17,50 per persoon gaan kosten en er kunnen MAXIMAAL 4 kaarten per persoon worden gekocht. Binnenkort zal er een voorverkoop worden gehouden en wanneer en waar zal spoedig op de site komen te staan. Dus hou dit in de gaten om teleurstellingen te voorkomen!