outhands

Informatie over het Sinterklaasfeest op zaterdag 1 dec.

 Op zaterdag 1 december 2007, van 09.00 – 10.00 uur wordt in de sporthal  van Rijnsburgse Boys het Sinterklaasfeest gehouden voor de F-junioren en de Mini’s. Voor deze spelertjes zijn er die dag geen voetbalwedstrijden!! Iedereen moet om 08.45 uur aanwezig zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen.
 
Voor de leiders van de F-junioren liggen er vanaf deze week informatiebrieven in de bakjes bij het secretariaat. Het is de bedoeling dat de leiders een stukje schrijven over hun team met daarin wat leuke bijzonderheden of wetenswaardigheden van het team of bepaalde spelers, of andere zaken die wellicht benoemd kunnen/moeten worden. De Sint is immers niet van alles op de hoogte!!!
 
Het verzoek is om het te schrijven stukje UITERLIJK 28 november 2007 in te leveren bij het secretariaat. Vermeld bij het afgeven van het stukje bij het secretariaat dat het om informatie voor het Sinterklaasfeest gaat en dat het in Sam zijn bakje gelegd moet worden.
 
Belangrijk is dat spelertjes verder weten dat zij vanaf maandag 19 november a.s. hun schoen kunnen zetten bij de geel/zwarte schoorsteen in de kantine!!