karly

informatie busreis Spakenburg

Hieronder volgt alle informatie die je moet weten voor de busreis naar Spakenburg op zaterdag 14 december
We vertrekken zaterdag met maar liefst 5 volle bussen naar Spakenburg.
Diegenen die zich hebben ingeschreven worden tussen 10.45-11.00uur verwacht in de kantine van Rijnsburgse Boys. Hier moet men zich melden voor de buskaarten. Jullie kunnen de bus in om 11.15uur en om uiterlijk 11.30uur vertrekken alle bussen tegelijk! We verwachten rond 12.30uur aan te komen in Spakenburg.
De bar zal in alle bussen rijkelijk gevuld zijn en het is NIET toegestaan om eigen drankjes mee te nemen. De kosten voor de drankjes: fris en bier € 1,50 en mix-drankjes € 3,00. In de bus is het alleen mogelijk om contant te betalen, dus hou hier alsjeblieft rekening mee!
Om drukte te voorkomen bij de kassa’s in Spakenburg, kun je in de bus al een toegangskaart kopen. Ook die zijn alleen contant te voldoen, want PIN is onmogelijk in de bus!

In Spakenburg gaan we natuurlijk een bezoekje brengen aan het bij ons welbekende Café De Kraplap. Hier gaan we er met z’n allen natuurlijk één groot feest van maken, met niemand minder dan onze eigen Rijnsburgse zanger Bart Heemskerk!
Op Sportpark De Westmaat nemen wij plaats in het uitvak, waar we ook terecht kunnen voor een hapje en een drankje.
Mocht je niet (die 2 uurtjes) naar Café de Kraplap willen, maar elders willen vertoeven is dat uiteraard mogelijk. Meld dit dan even bij de leiding in de bus, want dan ontvangt u alvast een stempel. Zonder stempel kunt u namelijk niet de kantine van Spakenburg betreden
In elke bus zal ‘leiding’ aanwezig zijn. Aangezien die mensen geen oppassers zijn, gaan we er gewoon vanuit dat iedereen zich gedraagt! In Spakenburg is een ieder uiteraard verantwoordelijk voor zichzelf. Wij zijn dan ook op geen enkele manier aansprakelijk voor wat er buiten de bussen om gebeurd! Maar laten we Rijnsburg nog beter op de kaart zetten en er een fantastisch feest van maken, niemand uitgezonderd!
De wedstrijd begint om 15.00uur en een kwartier na het laatste fluitsignaal zullen de bussen weer vertrekken naar Rijnsburg. Dus zorg dat je op tijd bij de bussen bent
Tot zaterdag
namens de HKR