outhands

Indeling Dames en meisjes seizoen 2009-2010

 Het vrouwenvoetbal is in Nederland erg populair. Zo ook bij Rijnsburgse Boys. Voor aankomend seizoen zijn er ruim 100 spelende meisjes en dames die het voetballen bij Rijnsburgse Boys in teamverband beoefenen.

Dat betekent dat we ook voor de teamindelingen weer flink aan het selecteren zijn geweest om de teams voor het nieuwe seizoen zo goed mogelijk samen te stellen. De indeling is dan ook na goed overleg met de trainers, de leiders en de coördinatoren samengesteld. Uiteraard kunnen er nog kleine wijzigingen volgen, maar dat zal dan op zijn vroegst aan het begin van het nieuwe seizoen plaats vinden.

Volgend seizoen gaan we van start met de dames 1, de M1, de MJ1, de MJ2, de MJ3, de MP1 en een compleet MF1 team. U vind de link naar de teamindeling op de jeugd-hoofdpagina.

Indien er nog meisjes zijn die ook graag willen voetballen bij Rijnsburgse Boys in teamverband geef je dan snel op. Dit kan via de website van Rijnsburgse Boys onder het kopje “ledenadministratie” (menu linkerkant).

Ook zijn we nog op zoek naar 1 of 2 leiders voor het nieuwe MF1 team en naar 1 of 2 trainers die de MJ2 of de MJ3 willen trainen. Mocht je hiervoor interesse hebben, neem dan gerust contact op met 1 van de ondergetekende.

Edward Duindam en Jan Jungerius.