secretariaat

In memoriam: Willem Driebergen (91)

Met droefheid hebben we vernomen van het overlijden van ons Lid van Verdienste en eveneens langste lid van de vereniging Willem Driebergen. Hij werd 91 jaar en was het op 1 na oudste lid van de vereniging.


Willem Driebergen was maar liefst 79 jaar lid van Rijnsburgse Boys en heeft in het verleden de nodige verdiensten gehad voor de club.
Betrokken in de jeugd was hij actief als jeugdleider en trainer. Daarnaast was hij jarenlang wekelijks zichtbaar in het hele dorp als de man die op diverse locaties de aankondigingsbiljetten van de wedstrijden van Rijnsburgse Boys 1 verspreidde en ophing.


Willem Driebergen was een graag geziene man bij Rijnsburgse Boys en kwam er ook veel. Bij thuiswedstrijden van Rijnsburgse Boys 1 altijd trouw aanwezig, maar daarnaast ook doordeweeks overdag maakte Willem Driebergen met regelmaat de gang naar de Middelmors. Zoals iedereen hem altijd overal zag, rondrijdend op de fiets, kwam hij met de fiets aanwaaien om te kijken wat er gebeurde op de club en bij aanwezigheid van vrijwilligers altijd even bijpraten. Tot op hoge leeftijd een herkenbaar en vertrouwd beeld, wat hem tekende in zijn sociale en vriendelijke betrokkenheid.

We zijn Willem Driebergen dankbaar voor alles wat hij de club in zijn verdienstelijke jaren en daarna gegeven heeft en wensen het hele gezin, alsmede verdere familie en vrienden alle sterkte toe in de komende tijd.

Namens het bestuur,

Jaco Heemskerk
Secretaris Rijnsburgse Boys