secretariaat

In memoriam: Jack Manuputty (61)

Met verdriet ontvingen wij het bericht dat afgelopen 26 december ons oud speler Jack Manuputty is overleden op de leeftijd van 61 jaar.
Jack Manuputty was speler van Rijnsburgse Boys 1 van 1979 tot 1988 en maakte onderdeel uit van de succesvolle ploeg die in het seizoen 1983-1984 voor de eerste keer kampioen werd op het hoogste niveau, in de kampioenswedstrijd bij Volendam (0-4).
Door zijn opbouwende kwaliteiten,  werklust, spelinzicht en coaching, was de bij de supporters zeer geliefde Manuputty een verlengstuk van de trainer. De immer enthousiaste en gedreven middenvelder annex vrije verdediger liet zich typeren door een onbegrensd positief karakter,  hetgeen we de laatste jaren nog steeds kenmerkend bij hem terugzagen.
Naast de behaalde prijzen bij Rijnsburgse Boys, wist Manuputty ook het Nederlands Amateurelftal te halen, waarmee hij reizen mocht maken naar Singapore en Irak.
Op onderstaande archieffoto toont aanvoerder Manuputty de LD Cup, welke op 8 juni 1985 werd behaald door van Noordwijk te winnen na strafschoppen.  Rijnsburgse Boys won daarmee de eerste editie van de LD Cup, welke door de jaren heen uitgroeide tot een prestigieuze prijs in onze regio.
Wij wensen Rita en het gezin, verdere familie, vrienden en bekenden alle sterkte toe in de komende tijd.