IJsselmeervogels – Rijnsburgse Boys 3-2

IJsselmeervogels – Rijnsburgse Boys kende een eindstand van 3-2 na een ruststand van 1-0.

De openingsfase van de wedstrijd was duidelijk voor de Vogels. De voorsprong was dan ook niet onverdiend. Verdediger Bolland liet Orlowski kansloos met een strak schot in de linkerbovenhoek van het doel. Sterk doorgaan van Joost Kuhlmann leverde vijf minuten later  drie kansen op rij op maar doelman Van Strien stond op zijn plek. Het vervolg van de wedstrijd leverde een boeiend schouwspel zonder grote kansen op. Tot in blessuretijd Jeffrey Winter de gelijkmaker binnentikte. Op advies van zijn assistente keurde scheidsrechter Bax het doelpunt echter af. Het gevolg is tevens dat Niek Oosterlee de tweede helft na een rode kaart vanaf de tribune moest toezien.
De tweede helft begint na 26 seconden met de gelijkmaker van Jeffrey Winter. Uit een vrije trap scoorde Nick Kuipers even later de 2-1 waarna Jeffrey Winter opnieuw voor de gelijkmaker tekende. Even later kets een bal van dezelde speler op de buitenkant van de paal. Met nog tien minuten te spelen bepaalde uitblinker Verwey met een prima goal de eindstand. Beide trainers gaven na afloop aan dat deze wedstrijd eigenlijk geen winnaar of verliezer had mogen kennen.

13: Jasper Bolland 1-0
46: Jeffrey Winter 1-1
53: Nick Kuipers 2-1
60: Jeffrey Winter 2-2
79: Geoffrey Verwey 3-2