outhands

Hulde aan de vrijwilligers

Het is nu woensdagavond laat; ruim 6 dagen zijn we inmiddels onderweg! Nog 3 volle dagen te gaan en dan zit het er op. Het allereerste Zwiebeln Hallen Toernooi in sporthal Middelmors. En er is maar 1 conclusie mogelijk, ongeacht wat de komende dagen brengen gaat, het is GESLAAGD.zwiebeln

Vele maanden werk hebben 7-8 mannen hierin gestoken en het resultaat is ronduit verbluffend; louter positieve berichten komen ons ter ore en daar is het ons allemaal om te doen geweest: een spektakel neerzetten waar de monden van open vallen. En dat is dus gelukt……… een simpelere conclusie is er gewoon niet!

Maar dat is onmogelijk zonder de tientallen vrijwilligers die vanaf de opbouw tot en met de afbouw onafgebroken present waren en zullen zijn. De een is er elke dag, de ander een paar uur per dag, weer een ander komt om de dag, sommigen doen heel veel ‘achter’ de schermen, anderen hebben 2 weken vakantie genomen en weer anderen offeren elk vrij uurtje op om te helpen

En ik vind dat deze mensen NU AL in het zonnetje gezet mogen en moeten worden; ondanks dat het toernooi nog niet afgelopen is, vind ik het elke dag weer bewonderenswaardig hoeveel mensen zich belangeloos inzetten voor hun cluppie! Tijdens de opbouw (dinsdag 27 december) was ik om 15.00uur even in de hal en toen telde ik 42 (!!) vrijwilligers en dan weet en voel je gewoon dat het gaat lukken! Dan is duidelijk dat als je iets echt wil het ook kan!

Sommige vrijwilligers zal ik misschien niet meer spreken voor zaterdagmiddag 17.00uur, maar bij deze wil ik een ieder die tijdens dit toernooi geholpen heeft (een uur, een dag, een week; het maakt niet uit) van harte uitnodigen aanwezig te zijn bij de ‘afsluitende’ borrel op zaterdag 7 januari rond 19.00uur (in de kantine)

Mocht je niet kunnen en/of willen, geen probleem, want dan bedank ik je bij deze!

Namens mij (en ongetwijfeld namens de rest van de organisatie): ALLEMAAL BEDANKT!