outhands

Hoofdklasse Cards

 Na vele weken overleg is het nu definitief; vanaf 1 december zal voor het eerst in de historie een verzamelalbum verkrijgbaar zijn waarin je jouw ‘helden’ kan bewaren. In dit album kun je dan kaarten van spelers, trainers en clubs verzamelen die behoren bij de Hoofdklasse A. Behalve TOGR, RVVH en Barendrecht doen alle overige 11 teams uit deze klasse mee!

In totaal zullen er 7,5 miljoen kaarten gedrukt gaan worden (voor de Hoofdklasse A en 7 clubs uit de Hoofdklasse B)!

Het verzamelalbum is vanaf 1 december af te halen bij Rijnsburgse Boys. Ook de kaarten die daarin horen zijn dan uiteraard te verkrijgen (verkooppunten worden later bekend gemaakt). Het is hetzelfde principe als de winkelketen AH doet met de eredivisie-kaarten en het is dus de kunst om ze allemaal in het album te verzamelen!

Het album kost € 6,95 en daar zitten 2 sets met kaartjes bij! Dus de eerste 10 heb je direkt in je bezit.

Omdat we willen weten hoeveel albums Rijnsburgse Boys moet aanschaffen, bestaat vanaf nu de mogelijkheid om een album te reserveren. KLIK HIER en vul de gevraagde gegevens in. Zodra de albums binnen zijn, wordt je hiervan op de hoogte gesteld. Je hoeft niets vooruit te betalen, maar als je het album afhaalt moet er contant worden betaald!

Zoals reeds verteld zal over enige tijd bekend worden gemaakt bij welke verkooppunten je de kaarten kan aanschaffen/verkrijgen. Hou de site dus in de gaten en zorg dat je niet te laat bent, want op=op.