outhands

Hoofdklasse Cards verzamelalbum (Update)

Het verzamelalbum met kaarten van spelers, trainers en clubs uit de Hoofdklasse A (behalve TOGR, RVVH en Barendrecht) is vanaf 18 november af te halen bij Rijnsburgse Boys. Ook de kaarten die daarin horen zijn dan uiteraard te verkrijgen (verkooppunten worden later bekend gemaakt). Het is hetzelfde principe als de winkelketen AH doet met de eredivisie-kaarten en het is dus de kunst om ze allemaal in het album te verzamelen! In totaal zullen er 7,5 miljoen kaarten gedrukt gaan worden (voor de Hoofdklasse A en 7 clubs uit de Hoofdklasse B)!

  

Het album kost € 6,95 en daar zitten 2 sets met kaartjes bij! Dus de eerste 10 heb je direkt in je bezit.

Veel mensen hebben al een album gereserveerd (want op=op). Zij kunnen hun album dus vanaf 18 november ophalen. Ook alvast een album reserveren? Vul dan dit formulier in  Je hoeft niets vooruit te betalen, als je het album afhaalt kan er contant worden betaald!

Zoals reeds verteld zal over enige tijd bekend worden gemaakt bij welke verkooppunten je de kaarten kan aanschaffen/verkrijgen. Hou de site dus in de gaten en zorg dat je niet te laat bent, want op=op.