outhands

Hoofdklasse Cards: het is begonnen!

Dinsdagavond zijn eindelijk de Hoofdklassecards gelanceerd! In het sponsorhome van Rijnsburgse Boys nam de directeur van de stichting Spieren voor Spieren, Joost van Wijnhoudt, de eerste verzamelmap in ontvangst. Van de totale opbrengst gaat er een percentage naar Spieren voor Spieren.


Joost van Wijnhoudt neemt de eerste verzamelmap in ontvangst (foto Hans Heemskerk)

Vanaf vandaag kan iedereen aan het verzamelen slaan! Woensdag 18 november om 19.00uur zijn de verzamelalbums te koop in de kantine van Rijnsburgse Boys. Tot 20.00uur staan er mensen in de kantine klaar om ze ‘aan de man en vrouw te brengen’. In de prijs van € 6,95 die de verzamelmap kost, zitten 2 pakjes met elk 5 kaarten inbegrepen. Dus de eerste 10 spelers heb je dan al direct in je bezit!

Maar….. Rijnsburgse Boys wil er een mooie (Sinterklaas-)actie van maken en voor € 10,00 koop je de verzamelmap en ontvang je 6 pakjes met kaarten, dus dan begin je al gelijk met 30 spelers! Wil je er direct meer kopen kan dat uiteraard (pakjes kosten € 1,00 per stuk), maar op donderdag 19 november zijn de kaarten overal in het dorp te koop en te verkrijgen bij:

– Aandewiel Sports & Fashion Floralaan 52
– Primera Videoland Koestraat 26-28
– Bleichrodt mode Tulpenstraat 16-18
– Schoenmakerij De Palm Tulpenstraat 8/a
– Zonnetuin Rijnsburg Anjelierenstraat 45
– Surf en Turf Anjelierenstraat 42-44
– The Read Shop Anjelierenstraat 43
– Ruudolf Mode Anjelierenstraat 41
– Keurslagerij De Mooy Anjelierenstraat 39
– Roest Anjelierenstraat 37
– Mixx Colors Anjelierenstraat 36/a
– Toys2Play Anjelierenstraat 2
– Dobey Vliet Zuid Zijde 1
– Kapsalon Jan Peursum Kerkstraat 2

Veel van deze ondernemers plakken aan de verzamelmanie direct een actie vast: bij de ene ondernemer is het 1 gratis pakje met kaarten bij besteding van € 10,00 en bij de ander is het 1 pakje gratis bij besteding van € 25,00. De volgende doet een gratis pakje bij aanschaf van batterijen en wéér een ander doet dat in combinatie met een paar sokken.

Kortom; heel ondernemend Rijnsburg doet mee om dit unieke project tot een succes te maken en dat is klasse!
Wij zijn reuze benieuwd welke Rijnsburger of Rijnsburgse als eerste zijn of haar map vol heeft?……

Bij Rijnsburgse Boys zijn vanaf donderdag 19 november ook pakjes met kaarten en de verzamelmap te koop en die zijn verkrijgbaar op het secretariaat.Graag gepast betalen!

Voor diegenen die een verzamelmap hebben gereserveerd via het formulier op de website: ook jullie kunnen vanaf woensdag de map in de kantine ophalen. Er ligt niets op naam gereserveerd, de inschrijving is puur geweest om te kijken welke aantallen Rijnsburgse Boys moest inkopen! Er zijn er trouwens genoeg………. denken we