outhands

HOE SCHOON IS JOUW ………….????

Misschien kent U een TV-programma dat met deze woorden begint. Niet zo’n smakelijk programma overigens. Maar dit brengt mij wel tot een zeer dringende OPROEP betreffende het schoonmaken van de kantine van onze club. Dit wordt in grove lijnen wel gedaan, maar wij hebben DRINGEND dames/heren nodig, die mee willen helpen om 1 x in de 6 weken wat extra schoonmaakwerkzaamheden te doen (b.v. keuken, bars etc.). Wij doen dit ’s avonds van ongeveer 7 tot 9 uur. Daarna drinken we even gezellig iets met elkaar, dus ook voor de sociale kontakten is dit heel goed.

Wij hopen op veel spontane reakties en bij veel aanmeldingen kan het zijn dat je slechts 1 x in de twaalf weken twee uurtjes aan ONZE CLUB kwijt bent. Ik denk niet dat ik te veel vraag, dus REAGEER AUB zo snel mogelijk. Mijn telefoonnumer is 4022166.

Groetjes, Terry van der Meij

P.S. Nog een niet minder belangrijke oproep voor alle GASTEN in de kantine. Als je normaliter ergens te gast bent, gedraag je je juist netjes. Dus als U onze gast bent in de kantine, ruim dan ook zelf uw eigen rommel van de tafels op. Een groter plezier kunt U ons niet doen (behalve de penningmeester gedenken natuurlijk). Dit geldt uiteraard voor het hele sportpark. Iedereen alvast bedankt.