outhands

Hoe netjes zijn wij?

Ik moet toegeven dat we de laatste tijd minder problemen in de kleedkamers hebben met de rommel. Alleen de laatste 2 weken maken sommige teams er weer een bende van!!

Dus maak nou gewoon BUITEN je schoenen schoon en niet tegen de muren in de kleedkamers. Graag ook niet met een bal de hele muur smerig maken. Na gebruik van de kleedkamer even op ruimen scheelt voor degenen die het de volgende dag moeten doen veel werk.

Zo ook de afvalbakken op het terrein en sinds kort op de tribune: gebruik ze a.u.b. en laat niet alles gewoon achter en/of op de grond. Als we ons allemaal hier aan houden blijft het park een stuk netter en scheelt heel veel werk. Bijna al dit schoonmaakwerk wordt door vrijwilligers gedaan en laten wij met z’n allen het voor hun een beetje leuk houden om bij onze club iets te doen.

Zo is er ’s ochtends altijd veel werk te doen. Wilt u ook iets voor de club doen en kunt u op een ochtend enkele uren vrij maken, meldt u dan bij Henk Ravensbergen (0642022594) of Peter van Tilburg (0623531039), zij kunnen u informatie geven.