Henk Hogewoning

Hoe is de toegang geregeld bij Jong Volendam?

Zaterdagmiddag speelt Rijnsburgse Boys in het Kras Stadion in Volendam tegen Jong FC Volendam. De belangen zijn groot voor geel-zwart, want bij winst blijft Rijnsburg in de race om de titel, samen met AFC en Katwijk.


Toegangskaarten voor de wedstrijd tegen Jong FC Volendam zijn zaterdagmiddag te koop bij de hoofdkassa van het stadion op de Sportlaan in Volendam. Voor de aanhangers van geel-zwart is het bezoekersvak gereserveerd. Daar zijn cateringfaciliteiten en toiletten aanwezig.

Een kaart kost 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor de jeugd tot 16 jaar. De kassa gaat om 14.30 uur open. De wedstrijd in het Volendam-stadion begint om 15.30 uur.

Geen confetti
Let op: omdat de grasmat in het stadion van kunstgras is voorzien, is het niet toegestaan om confetti te strooien.

Parkeren en route
Rondom het stadion geldt betaald parkeren. Gratis parkeren kan op het Marinapark net buiten het dorp, op 500 meter loopafstand van het stadion.

Je rijdt naar Volendam via de N247 bij het Van der Valk Hotel Volendam. Via de Zeddeweg nader je Volendam. Rechts voor je zie je boven de dijk de huisje van het Marinapark al. Aan de rand van Volendam kom je op een rotonde, met een driesprong; neem de eerste afslag rechts. Tegenover het benzinestation kun je rechts de dijk op naar het parkeerterrein.

Let op: het eerste deel van het parkeerterrein ligt in een blauwe zone. Personenauto’s mogen hier niet staan.