karly

HKR per boot naar AFC

Zoals jullie onderhand van ons gewend zijn, hebben we weer iets unieks bedacht: normaal gaan we met een bus of meerdere bussen naar de uitwedstrijden. Aangezien dit een succes is, willen we nu een keer met een grote boot gaan!
De wedstrijd AFC – Rijnsburgse Boys wordt gespeeld op zaterdag 17 februari om 18.00uur in Amsterdam. Hier moet je bij zijn natuurlijk, als echte Rijnsburgse Boys Supporter. En dus gaan we met een boot; op de boot is plek voor 100 man/vrouw/kinderen. Er zijn meerdere plekken op de boot waar je kan vertoeven. Er zal ook een DJ aan boord zijn om er een feestje van te maken en voor de rest natuurlijk vlaggen mee, toeters etc…………

 
 
 
 
 
 
 
 
 
We stappen om 12.15uur op (details volgen later) en aan boord krijg je 3 keer een consumptie naar keuze (fris/bier/wijn/koffie). Ook krijg je tijdens deze bootreis 3 keer een broodje naar keuze (ham/kaas/kroket). Aan boord kan je tegen betaling iets te drinken bijkopen natuurlijk.
Voor de terugreis hebben we bussen klaar staan die ons weer naar huis brengen. Dit zal ongeveer om 20.30uur zijn, dus iedereen is weer lekker op tijd thuis! En wij gaan alvast van 3 punten uit natuurlijk!
Kosten voor deze happening zijn 30 euro p.p. Hier zit dus de bootreis, drinken + eten (2 x 3 consumpties), DJ aan boord en de terugreis met de bus bij inbegrepen.
Geef je snel op, want VOL= VOL en dit moet vóór 26 januari omdat er (bij voldoende aanmeldingen) nog een hoop geregeld moet worden. Dus doe het nu via het bekende e-mailadres: hkr-rijnsburg@hotmail.com en vermeld daarin je naam en het aantal personen wat je op wilt geven
Laten we er met z’n allen weer een mooie happening van maken!
Wees erbij,
HKR