karly

HJO Ruben Plu haalt diploma HO-A

Onze Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO) is alweer bezig aan zijn vierde seizoen bij Rijnsburgse Boys: Ruben Plu kennen de meeste mensen inmiddels wel. Veelvuldig op de club aanwezig. En altijd bezig met de jeugd. Maar hij wilde meer met zijn kennis en ervaring doen. En dus ging hij een cursus volgen die hem Hoofd Opleiding-A zou maken. 
Kort samengevat is dit het opleiden van spelers van de jongste jeugd tot en met de laatste stap naar de senioren. Maar naast het opleiden van spelers levert de Hoofd Opleiding ook een belangrijke bijdrage in de ontwikkeling van coaches, trainers en de ondersteunende staf binnen een vereniging. 
Een opleiding die 16 maanden duurde, 16 avonden van 18.00uur tot 22.00uur, minimaal 50uur zelfstudie en daarnaast nog eens 86 uur uitvoeren van praktijkopdrachten en Proeven Van Bekwaamheid. Kortom; zeer intensief.

Maar hij heeft afgelopen maandag zijn diploma in ontvangst mogen nemen in Zeist! Waarvoor wij hem uiteraard van harte willen feliciteren. Hij behoort nu bij een selecte groep van (slechts) 30 personen in Nederland die dit diploma bezitten! Klasse gedaan Ruben

En nog veel succes bij Rijnsburgse Boys