Bram van Egmond

Hij doet het: de nieuwe LED-boarding

We hebben er ruim een half jaar op moeten wachten, maar zaterdag tijdens Rijnsburgse Boys – Kozakken Boys draait-ie: de gloednieuwe boarding, die afgelopen zomer werd aangeschaft.
Op de ‘levende’ reclameborden langs het hoofdveld worden animaties vertoond van bedrijven uit Rijnsburg en omstreken, waarmee ze zichzelf en hun producten op een opvallende manier presenteren.
Voorproefje
De afgelopen maanden kregen de aanwezigen op sportpark Middelmors al een voorproefje. Want omdat de levertijd lang was en de reis per boot vanuit China lang (het land waar de led-boarding is gemaakt) kreeg Rijnsburgse Boys de beschikking over een tijdelijke led-boarding. Maar vanaf zaterdagmiddag is de gloednieuwe, permanente led-boarding te zien. Met dank aan John Spekman en Bram van Egmond die er de afgelopen tijd, samen met leverancier Uythof uit Sneek, keihard aan hebben gewerkt om de techniek aan de praat te krijgen.
Voorzitter Ad Hendriksen: “Ik ben echt supertrots dat de nieuwe led-boarding nu draait. Ben je benieuwd hoe het eruit ziet? Kom kijken op zaterdagmiddag wanneer Rijnsburgse Boys thuis speelt en geniet van de mooie beelden op de borden. En natuurlijk van het voetbal van onze Uien.”
Heeft u ook interesse om met een eigen animatie mee te draaien tijdens de wedstrijd. Neem dan contact op via led@rijnsburgseboys.nl