outhands

Het wordt

Onderstaand bericht staat te lezen op de site van WKE. Wij sluiten ons hier graag bij aan!! 

Zaterdag vindt de return plaats tussen WKE en Rijnsburgse Boys. De eerste wedstrijd in Rijnsburg werd met 1-0 gewonnen door RBB. Beide clubs hebben een fantastisch seizoen achter de rug. Dat is al reden genoeg voor een feest en WKE gaat dat ook vieren. Bij winst of verlies, na de wedstrijd wordt er gefeest. Onze Jannes en cs zullen na de wedstrijd en de huldiging op het veld het feest tot in de kleine uurtjes muzikaal omlijsten.

Wij als bestuur zijn fantastisch ontvangen door het bestuur van RBB en daar willen wij bij aanknopen, met als hoogtepunt misschien wel een muzikaal optreden van de voorzitter van RBB, Cees Driebergen met het nummer de duiven op de dam van Gert en Hermien. Ook de supporters van RBB nodigen we van harte uit om de wedstrijd in Emmen te bezoeken. We weten dat er wat verbale schermutselingen zijn geweest. Maar mensen laten we dat zaterdag nou gewoon achterwege laten en er met elkaar een waar voetbal festijn van maken, want uiteindelijk heb je je eigen club er mee.

Ten aanzien van wedstrijden om het algemeen Nederlands kampioenschap zijn er door de KNVB voorschriften opgesteld, zoals:

Voor onze gasten van RBB zijn er aparte ingangen en ze krijgen een apart vak met een eigen sanitaire voorziening en een eet- en drinktentje.

Alle bezoekers, WKE, RBB en neutrale toeschouwers kunnen worden gefouilleerd op drank en vuurwerk, want drank en vuurwerk is niet toegestaan.

Het is ten strengste verboden tijdens en na de wedstrijd (huldiging) het veld te betreden.

Zoals ook al op de site van RBB vermeld, willen we (RBB en WKE) er met elkaar een geweldig feest van maken, of er nu wordt gewonnen of wordt verloren. Want als je het niet beheerst met opgeheven hoofd te verliezen, dan verdien je niet om kampioen te worden. Supporters van RBB en WKE, wij (als besturen van RBB en WKE) hebben er alle vertrouwen in en rekenen op jullie.