outhands

Het webteam bedankt de bezoekers

Namens het webteam willen wij iedereen bedanken voor hun inzet in het afgelopen seizoen. Zonder jullie kan onze website niet up-to-date zijn en zonder de bezoekers kan het niet zo’n succesvolle site blijven! Het afgelopen seizoen was qua resultaten, in alle geledingen, zeer succesvol en dat bracht een enorme berg verplichtingen met zich mee! Alle medewerkers aan de site hebben zich keurig aan ‘onze regels’ gehouden en daarom kunnen we wederom spreken van een fantastisch resultaat!

Op woensdag 12 november (de dag na NEC-Rijnsburgse Boys) konden we een record-aantal bezoekers op 1 dag noteren, namelijk 11.331
Afgelopen zondag echter (de dag na………) werd dit record ruimschoots overtroffen doordat 15.218 bezoekers de site hebben bekeken! En daar doen wij het als webteam toch voor: waardering van de bezoekers en die hebben we hiermee (wederom) gekregen! Bedankt daarvoor!

Namens het webteam nogmaals een groot woord van dank aan alle fotografen, columnisten, verslagschrijvers en overige ‘hulpdiensten’. Uiteraard het grootste woord van dank aan jullie als lezers/bezoekers van de site; zonder jullie zouden we geen inspiratie hebben om op deze voet door te gaan!

En dat doen we dus wéér in het komende seizoen!

Tot dan!